Schapenleer plantaardig gelooid

De schapenleren meubelen van Ulvenhout Wooncenter zijn heel bijzonder en hebben een landelijke uitstraling. Het schapenleer wordt gelooid met plantaardige middelen en daarna maken de vakkundige, ervaren meubelmakers van Ulvenhout Wooncenter de schapenleren meubelen volledig met de hand. Dat doen ze op ambachtelijke wijze. De afwerking is klassiek en elegant: met nageltjes of met een sierlijke bies.

Handgemaakte meubelen

De schapenleren meubelen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zoals bankstellen, stoelen of fauteuils. Omdat ze met de hand worden gemaakt, is maatwerk mogelijk. U kunt dus zelf de zithoogte, zitbreedte en zitdiepte van uw stoel of fauteuil bepalen. Wanneer u uw schapenleren meubel in huis hebt, is vier tot zes keer per jaar onderhoud met antiekwas voldoende om uw meubelstuk in topconditie te houden.

Grote meubelspeciaalzaak

Wilt u meer weten over onze schapenleren meubelen? Kom dan langs in onze grote meubelspeciaalzaak in Ulvenhout en vraag onze verkoopadviseurs naar de vele mogelijkheden. U kunt dan meteen een kijkje nemen in onze volledige collectie meubelen voor woonkamer, slaapkamer en de rest van uw woning. Tot snel!

  • Gratis binnenhuisadvies

  • Meubilair op maat gemaakt

  • Alles in eigen beheer

Meer weten?

Of wilt u advies op maat?

Kom langs in onze prachtige showroom in Ulvenhout.

Kees
Kees
Adviseur Ulvenhout Wooncenter
Relax Fauteuils

Relax Fauteuils

Iedereen kan uitrusten, niet iedereen kan relaxen.

Kasten op maat

Kasten op maat

Volledig gemaakt naar uw wensen