Na bijna vijftig jaar komt er een einde aan Ulvenhout Wooncenter. Omdat er geen opvolgers zijn voor het bedrijf, sluiten Endy en Kees de deuren en kijken zij met veel plezier terug op succesvolle jaren. Zij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen. 
 

Vanaf 1 februari gesloten

De winkel in Ulvenhout is vanaf 1 februari gesloten en het is al tot die tijd nog mogeiljk om bestellingen te plaatsen. Deze worden gewoon bij u thuis geleverd – ook als de leverdatum na 1 februari ligt. Ook de garantie op de meubels en accessoires die u bij Ulvenhout Wooncenter aanschaft, is uiteraard nog steeds van toepassing. Daaraan verandert dus niets, want het bedrijf Oranje Furniture Care – dat in opdracht van Ulvenhout Wooncenter al sinds jaar en dag de herstellingen en reparaties uitvoerde – blijft dat ook in de toekomst doen. 

Opheffingsuitverkoop meubels

Na een succesvolle opheffingsuitverkoop zijn wij zeer blij met de opkomst gedurende deze periode. De allerlaatste meubels zullen binnenkort ook nog beschikbaar komen tegen speciale voorwaarden. Hierover komt snel meer informatie beschikbaar.