Heeft u een mooie bank die u eigenlijk nog lang niet beu bent, maar die wat kaal begint te worden op sommige plaatsen? Wilt u een fauteuil een heel andere kleur geven, bijvoorbeeld omdat uw smaak in de loop der jaren is veranderd?

Of heeft u een stoel in een bepaalde kleur en materiaal in uw hoofd zitten, maar kunt u deze nergens vinden? De vakmensen van Ulvenhout Wooncenter maken van uw droom werkelijkheid.

Vakmensen

We hebben een zeer goed geoutilleerde werkplaats. Maar het allerbelangrijkste is niet onze werkplaats zelf, maar de mensen die er werken. Onze meubelmakers en stoffeerders zijn stuk voor stuk vaklui met een passie voor meubelen en een schat aan ervaring in de meubelmakerij. Zij leveren u maatwerk.

Stofferen

Wanneer u bijvoorbeeld een fauteuil heeft die sleetse plekken begint te vertonen of die wat is doorgezakt, kunnen zij ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw uit gaat zien. Uw adviseur bespreekt in de showroom met u alle mogelijkheden en laat u de stoffen en leersoorten zien waar u uit kunt kiezen. Vervolgens gaan we aan de slag met uw fauteuil: we zorgen ervoor dat hij weer lekker zit en dat de bekleding netjes wordt bevestigd. 

Maatwerk

Ook wanneer u uw droommeubel maar niet kunt vinden in onze showroom kunnen we u verder helpen. We ontwerpen, samen met u, uw meubel op maat! Dat doen we meestal aan de hand van een huisbezoek, waarbij we de ruimte en het interieur samen met u bekijken. We brainstormen met u over de maat, het materiaal, de kleur en de vorm van uw meubel. Vervolgens maken we een ontwerp én een prijsopgave. Bent u daarmee akkoord, dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag om uw meubel voor u te maken. Precies zoals u het wilt!

Meer weten?

Of wilt u advies op maat?

Kom langs in onze prachtige showroom in Ulvenhout.

Kees
Kees
Adviseur Ulvenhout Wooncenter