Niets zo fijn als comfortabel zitten. Dan is een relaxfauteuil natuurlijk de beste keuze: u zit nergens zo lekker als in zo’n heerlijke luie stoel! Dacht u dat het niet beter meer kon?

Maak dan nu kennis met de op maat gemaakte relaxfauteuils van Ulvenhout Wooncenter. Dat is eigenlijk de overtreffende trap van comfort.

Vakwerk uit eigen werkplaats

Ulvenhout Wooncenter is geen gewone meubelspeciaalzaak. Natuurlijk kunt u bij ons in de showroom meubelen uitzoeken, die we in de door u gewenste kleur en maat bij de fabrikant bestellen en bij u thuis afleveren. Omdat Ulvenhout Wooncenter alleen samenwerkt met de allerbeste meubelmerken, weet u zeker dat u met een meubel uit onze winkel kwaliteit in huis haalt. Maar Ulvenhout Wooncenter doet meer. We hebben onze eigen werkplaats, waar we meubelen voor u kunnen aanpassen of desgewenst volledig voor u op maat kunnen maken.

Relaxfauteuils

Zo kunnen we ook uw relaxfauteuil precies zo maken dat hij past bij uw lengte en lichaamsbouw. Zo hard of zacht als u wenst, en in het materiaal dat u het allermooist vindt. Onze ervaren meubelmakers zorgen ervoor dat uw fauteuil precies zo wordt als u hem in gedachten had. Dat begint met het frame dat volledig op maat wordt gemaakt. Daarna verzorgen we het binnenwerk en de bekleding van de stoel.

Elektrisch verstelbaar

Uw relaxfauteuil wordt nog comfortabeler wanneer hij elektrisch verstelbaar is. Ook daarin zijn onze meubelmakers zeer bedreven. Ze bouwen het systeem, inclusief de accu en het bedieningspaneeltje, op een nette manier in uw stoel. Nadat de stoel zorgvuldig is afgewerkt, bezorgen we hem bij u thuis en zetten we hem op de plaats die u wenst. We laten u zien hoe de bediening werkt en geven u tips voor onderhoud. Zo weet u zeker dat u jarenlang heerlijk geniet van de rust en comfort van uw relaxfauteuil op maat! 

Meer weten?

Of wilt u advies op maat?

Kom langs in onze prachtige showroom in Ulvenhout.

Kees
Kees
Adviseur Ulvenhout Wooncenter