Vanaf 4 november kunt u bij Ulvenhout Wooncenter extra voordelig uw woning inrichten. Omdat er geen opvolgers zijn voor het bedrijf, komt er na vijftig jaar een einde aan Ulvenhout Wooncenter. Voor u betekent het dat u de showroommodellen tegen hoge kortingen kunt aanschaffen. Hoeveel korting precies ziet u aan het label dat aan het meubelstuk bevestigd is. 
 

Tot 1 februari geopend

De winkel in Ulvenhout blijft nog tot 1 februari geopend en het is al die tijd ook nog mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen. Deze worden gewoon bij u thuis geleverd – ook als de leverdatum na 1 februari ligt. Ook de garantie op de meubels en accessoires die u bij Ulvenhout Wooncenter aanschaft, is uiteraard nog steeds van toepassing. Daaraan verandert dus niets, want het bedrijf Oranje Furniture Care – dat in opdracht van Ulvenhout Wooncenter al sinds jaar en dag de herstellingen en reparaties uitvoerde – blijft dat ook in de toekomst doen. 

Plezier 

Andy en Kees kijken met veel plezier terug op de afgelopen vijftig jaar, vertelt Kees. “We zijn in 1969 begonnen. Van de mensen die toen hun allereerste meubels bij ons kochten, komen nu de kinderen en soms zelfs de kleinkinderen in de winkel. We zullen onze klanten gaan missen en willen dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen.”

Kom langs en profiteer!

Ulvenhout Wooncenter is nog tot 1 februari geopend. Kom dus snel langs en profiteer van het voordeel op de showroommodellen!