Reikhalzend hebben wij ernaar uitgekeken: de lancering van onze vernieuwde website! Maak nu kennis met de nieuwe website én de bijbehorende huisstijl.

Al bijna vijftig jaar lang is Ulvenhout Wooncenter gespecialiseerd in wonen op maat. In onze woonwinkel vindt u álles voor de inrichting van uw complete woning. Wij volgen hierbij de woontrends op de voet en vullen onze collectie continu aan met nieuwe woonmode. De uitstraling van ons bedrijf kan hier natuurlijk niet bij achterblijven, daarom hebben wij onszelf ook een toekomstbestendige look laten aanmeten.


Responsive website met beleving

Onze nieuwe uitstraling ziet u terug op onze vernieuwde website. Op de website staat beleving centraal en kunt u gemakkelijker kiezen voor het product van uw keuze, gerangschikt onder de categorieën ‘Woonkamer’, ‘Slaapkamer’, ‘Schapenleder’, ‘Woonaccessoires’ en ‘Maatwerk’. Klikt u op een bepaald product, dan ziet u in één oogopslag de specificaties en (detail)foto’s van dit product. De website is bovendien responsive en is zowel via desktop, tablet als smartphone te bekijken.


Geef uw mening

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en huisstijl, maar wij horen graag wat u ervan vindt! Wilt u meer informatie over onze website, óf wilt u meer weten over onze woonwinkel? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.