Na bijna vijftig jaar is er een einde gekomen aan Ulvenhout Wooncenter. Omdat er geen opvolgers zijn voor het bedrijf, sluiten Endy en Kees de deuren en kijken zij met veel plezier terug op succesvolle jaren. Zij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen. 

Plaats uw bod op de laatste meubelen

De laatste meubelen van Ulvenhout Wooncenter worden verkocht voor een 'bieden-vanaf prijs'. Bekijk op de website welke meubelen wij nog op voorraad hebben, wellicht zit er nog iets moois voor u bij! Heeft u iets gezien? Plaats uw bod via info@ulvenhoutwooncenter.nl en wij nemen contact met u op. Bezichtiging is mogelijk na bod op afspraak.

Garantie meubels en accessoires

Heeft u meubels in uw bezit die u heeft aangeschaft bij Ulvenhout Wooncenter? De garantie op de meubels en accessoires die u bij Ulvenhout Wooncenter aanschaft of heeft aangeschaft, is uiteraard nog steeds van toepassing. Daaraan verandert dus niets, want het bedrijf Oranje Furniture Care – dat in opdracht van Ulvenhout Wooncenter al sinds jaar en dag de herstellingen en reparaties uitvoerde – blijft dat ook in de toekomst doen. 

Bereikbaarheid

Vanaf 1 februari is Ulvenhout Wooncenter niet meer geopend en ook niet meer telefonisch bereikbaar. Heeft u dus een vraag over een product uit de opheffingsuitverkoop, wilt u een bod plaatsen of heeft u een vraag over een levering? Neem dan contact op via info@ulvenhoutwooncenter.nl. Endy en Kees zijn u via deze weg nog graag van dienst.