Op maat gemaakte meubels

Wilt u een maatwerk meubel laten maken, dan werken we veelal op een vaste werkwijze. Allereerst laten wij u alle mogelijkheden zien en inventariseren wij uw wensen. Vaak brengen we ook een huisbezoek om de woonruimte te bekijken. Vervolgens gaan onze verkoopadviseurs aan de slag met een ontwerp op maat. In dit handgetekende ontwerp ziet u op een schaal van 1:20 hoe uw woonruimte en de meubels eruit komen te zien. Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan werken we nauw samen met meubelmakers, stoffeerders en andere ambachtslieden die prachtige meubels op maat maken. Uiteindelijk bezorgen en plaatsen wij deze prachtstukken bij u thuis.

Werkplaats voor kleine reparaties

Ulvenhout Wooncenter werkt samen met meubelmakers, stoffeerders en andere ambachtslieden die vakmanschap en authentieke materialen hoog in het vaandel hebben staan! Zelf beschikken wij over een werkplaats waar kleine bewerkingen en reparaties aan meubelen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan het vastzetten van knopen, het aanpassen van de zithoogte, zitdiepte en zitbreedte, het aanpassen van het beslag en meer.

Eigen ontwerp

Wilt u iets persoonlijks in huis – een meubel dat perfect bij uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte past? Bijvoorbeeld een boekenkast, televisiemeubel of tafel op maat? Ulvenhout Wooncenter kan aan de hand van uw ontwerp een meubel op maat maken!

  • Gratis binnenhuisadvies

  • Meubilair op maat gemaakt

  • Alles in eigen beheer

Meer weten?

Of wilt u advies op maat?

Kom langs in onze prachtige showroom in Ulvenhout.

Kees
Kees
Adviseur Ulvenhout Wooncenter