Let op: Koopzondag!
Zondag 28 december
Van: 11:00 Tot: 17:00

Home

ULVENHOUT wooncenter: mooi wonen, heerlijk slapen.

Inrichten is het scheppen van sfeer. Goed advies en maatwerk geven elke ruimte in uw woning een eigen gezicht.

Voor ULVENHOUT wooncenter is het geven van service op maat, verbonden met het letterlijk op maat maken van meubelen. Verschillende programma's bieden de mogelijkheid om een bank, kast, tafel en stoel tot in de kleinste details af te stemmen op de eigen situatie. Als u dat wenst, gaan we bij u thuis kijken om tot het beste binnenhuisadvies te komen, zodat uw nieuwe meubels passen bij u en uw woning.

Voor banken spelen we met de breedte, de zithoogte, de rughoogte en de zitdiepte. Tafels zijn er in verschillende houtsoorten en afmetingen en kasten schikken zich qua indeling en grootte naar iedere stijl. Voor ons is het de letterlijke vertaling van wonen op maat.

Bent u op zoek naar meubelen en woonaccessoires van een goede kwaliteit, voordelig en betaalbaar? Of bent u op zoek naar een mooie eiken plankenvloer? In onze woonwinkel in Ulvenhout krijgt u een goede impressie van wonen en sfeer.

Door onze 40 jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres!

Mooi wonen, heerlijk slapen.
Dat komt mooi uit ULVENHOUT!

Maatwerk is onze natuur

Impressie van onze winkel:

Socialmedia

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Wooncenter Ulvenhout te ontvangen:

Uw email adres:

In de spotlight

Fauteuil Bram

Handgestoffeerde fauteuil met Kobe stof. Zeer aparte uitstraling. Bepaal zelf welk onderdeel van de stoel in leer, stof of patroonstof wordt gestoffeerd.