Let op: Koopzondag!
Zondag 11 september
Van: 11:00 Tot: 17:00

Home

ULVENHOUT wooncenter: mooi wonen, heerlijk slapen.

Inrichten is het scheppen van sfeer. Goed advies en maatwerk geven elke ruimte in uw woning een eigen gezicht.

Voor ULVENHOUT wooncenter is het geven van service op maat, verbonden met het letterlijk op maat maken van meubelen. Verschillende programma's bieden de mogelijkheid om een bank, kast, tafel en stoel tot in de kleinste details af te stemmen op de eigen situatie. Als u dat wenst, gaan we bij u thuis kijken om tot het beste binnenhuisadvies te komen, zodat uw nieuwe meubels passen bij u en uw woning.

Voor banken spelen we met de breedte, de zithoogte, de rughoogte en de zitdiepte. Tafels zijn er in verschillende houtsoorten en afmetingen en kasten schikken zich qua indeling en grootte naar iedere stijl. Voor ons is het de letterlijke vertaling van wonen op maat.

Bent u op zoek naar meubelen en accessoires van een goede kwaliteit, voordelig en betaalbaar? Of bent u op zoek naar een mooie eiken plankenvloer? In onze woonwinkel krijgt u een goede impressie van wonen en sfeer.

Door onze 40 jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres!

Maatwerk is onze natuur

Impressie van onze winkel:

In de spotlight

Slaapkamerkast Ulft

Slaapkamer opbouwkast Ulft is een eigentijdse massief eiken draaideurkast. Slaapkamerkast Ulft is leverbaar met spiegeldeuren, verschillende bewerkingen en kleuren. Indeling vrij naar keuze met eventuele binnen laden en andere accessoires en soft close. Bijpassende ledikanten, nachtkastjes en commodes leverbaar met dezelfde mogelijkheden betreffende uitvoering.