Let op: Koopzondag!
Zondag 08 maart
Van: 11:00 Tot: 17:00

Home

ULVENHOUT wooncenter: mooi wonen, heerlijk slapen.

Inrichten is het scheppen van sfeer. Goed advies en maatwerk geven elke ruimte in uw woning een eigen gezicht.

Voor ULVENHOUT wooncenter is het geven van service op maat, verbonden met het letterlijk op maat maken van meubelen. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubelen. Verschillende programma's bieden de mogelijkheid om een bank, kast, tafel en stoel tot in de kleinste details af te stemmen op de eigen situatie. Als u dat wenst, gaan we bij u thuis kijken om tot het beste binnenhuisadvies te komen, zodat uw nieuwe meubels op maat passen bij u en uw woning.

Voor banken spelen we met de breedte, de zithoogte, de rughoogte en de zitdiepte. Tafels zijn er in verschillende houtsoorten en afmetingen en kasten schikken zich qua indeling en grootte naar iedere stijl. Voor ons is het de letterlijke vertaling van wonen op maat.

Bent u op zoek naar meubelen en woonaccessoires van een goede kwaliteit, voordelig en betaalbaar? In onze woonwinkel in Ulvenhout krijgt u een goede impressie van wonen en sfeer.

Door onze 40 jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres!

Maatwerk is onze natuur

Socialmedia

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Wooncenter Ulvenhout te ontvangen:

Uw email adres:

In de spotlight

Armstoel Jessica

Eiken houten armstoel met gestoffeerde rugleuning en zitting. Speciaal zitcomfort door manier van stoffering zitting. Leverbaar in verschillende kleuren stof en leer. Kleur hout naar keuze.