Let op: Koopzondag!
Zondag 13 december
Van: 11:00 Tot: 17:00

Home

ULVENHOUT wooncenter: mooi wonen, heerlijk slapen.

Inrichten is het scheppen van sfeer. Goed advies en maatwerk geven elke ruimte in uw woning een eigen gezicht.

Zoekt u moderne meubelen of houdt u misschien meer van een klassieke of landelijke stijl?
Bij ULVENHOUT wooncenter vindt u precies wat u zoekt! Van stoelen en relaxfauteuils tot eettafels en van kasten tot dressoirs en ledikanten. Voor een complete nieuwe inrichting gericht op wonen met sfeer, met de daarbijbehorende woonaccessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Naast veel woonplezier, comfort en praktische mogelijkheden, straalt ons assortiment sfeer en kwaliteit uit.

Voor ULVENHOUT wooncenter is het geven van service op maat, verbonden met het letterlijk op maat maken van meubelen. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubelen. Verschillende programma's bieden de mogelijkheid om een bank, kast, tafel en stoel tot in de kleinste details af te stemmen op de eigen situatie. Als u dat wenst, gaan we bij u thuis kijken om tot het beste binnenhuisadvies te komen, zodat uw nieuwe meubels op maat passen bij u en uw woning.

Voor banken spelen we met de breedte, de zithoogte, de rughoogte en de zitdiepte. Tafels zijn er in verschillende houtsoorten en afmetingen en kasten schikken zich qua indeling en grootte naar iedere stijl. Voor ons is het de letterlijke vertaling van wonen op maat.

Bent u op zoek naar meubelen en woonaccessoires van een goede kwaliteit, voordelig en betaalbaar? In onze woonwinkel in Ulvenhout krijgt u een goede impressie van wonen en sfeer.

Door onze 40 jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres!

Maatwerk is onze natuur

 

Impressie van onze winkel:

In de spotlight

Fauteuil Jayden

Fijne hoge leren fauteuil met ontspannen zitcomfort. Ook leverbaar in stof en andere soorten leder.